Category Archive : Cerita seks melayu main batang besar

2 Oct, 2012 | Arashizilkree | Comments

Cerita seks melayu main batang besar

So bila ada masa terluang, kekadang saye akan lepak kat irc atau pon kat icq dallam internet kat rumah. Ramai jugak kenalan saye dallam icq. Suami saye nie tak kisah, malah die galakkan saye sex chat ngann kawan-kawan lelaki dallam internet. Suami nie ada sex fantasy die, bila kita orang make love, suami saye selalu suruh bayangkan orang lain dan bayangkan batang butuh orang lain dallam cipap saye. So kekadang terpaksalah saye reka nama-nama orang lain dan kekadang saye bayangkan lecturer-lecturer kat ipt saye yg lain dan student-student dallam kelas saye.

Bila saye sebut atau panggil nama orang lain masa making love, suami saye akan betul-betul arouse. Cakap pasal suami, tinggi die lebih kurang cm dan berbadan tegap, batang die tu tak lah besar sangat atau kecil sangat, Malaysian saiz, lebih kurang cm, tak lah gemuk.

Tapi susah nak keras, bukan macam kita kahwin dulu, batang die tu bila tegang, mesti keras macam kayu, tapi sekarang bila keras pon masih lembik, terpaksalah bantu ngann tangan bila masukkan dallam cipap saye. So secara senyap-senyap saye selalu teringin nak rasa batang lain dallam cipap saye. Kekadang tu saye imagine batang lain dallam cipap saye masa saye make love ngann suami saye atau pon masa saye lancap sendiri.

Pernah sekali masa saye chat ngann seorang yg saye tak kenal dallam internet, die suruh saye layan die sebab katanya die nak lancap sambil chat ngann saye, so saye pon layanlah die sampai die terpancut. Pada malam tu saye ngann suami buat sex macam orang gila ingatkan orang dallam internet tadi.

About diri saye pulak, berbadan slim tapi tetek saye besar dan punggung saye pon besar. So one day, masa saye layan seorang dallam internet, ada seorang lelaki nama die Arjit, die ajak saye make phone sex, so saye pon bagitahu suami saye. Suami saye pon cakap no problem, janji die bagi nombor talipon dan bukannya nombor hand phone, takut nanti die tahu nombor kami.

So Si Arjit pon bagi lah nombor talipon die. So pada malam tu saye pon call lah orang ni, umurnya baru 35 tahun. Lama jugak kita sembang, sambil sembang tu saye dengar nafasnya makin lama makin kencang. Bila saye dengar saja yg batang die dah keras, saye punya cipap pon terus basah. So saye pon signal lah kat suami saye yg show dah start, suami saye pon terus rapat ngann saye sambil dengar perbualan saye ngann orang tu. Masa saye sembang ngann Arjit, saye baring atas katil, suami saye pon baring sebelah saye sambil tu die perlahan-lahan lucutkan bra saye dan seluar dallam saye.

Lepas tanggalkan pakaian, saye pon telanjang bulat dan suami saye pon gosok-gosok pantat saye yg dah basah, sambil gosok pantat saye, suami saye cium-cium dan jilat tengkok saye. Lepas tu turun ke bawah hisap-hisap dan jilat tetek saye sambil hisap-hisap putting saye yg dah keras. Pada masa tu saye punyalah rasa sedap macam ada kat dunia lain. Mula-mula die jilat-jilat keliling, lepas tu die jilat-jilat lubang dubur saye. Sambil sembang-sembang tu saye tanya si Arjit pasal batang die.

Bengkok ke atas. Si Arjit pon kata die tengah melancap dan die dah nak klimaks. Tak pernah saye rasa macam ini sebelum ni. So bila Arjit dengar aje yg suami saye tengah jilat saye, die pon terus klimaks dan bila saye dengar die klimaks saye pon klimaks sama-sama ngann Arjit.

Pada malam tu, sebelum tidur suami saye fuck saye sampai 3 kali dan bila bangun pagi sebelum siap untuk pergi kerja, suami saye fuck saye sekali lagi. Walaupun malam tu batang suami saye lebih keras daripada sebelum tu tapi, tak lah sampai 9 inch. So saye pon terbayang-bayang batang Arjit yg 9 inch dan mula nak rasa batang Arjit tu.

So the next day dari tempat kerja saye call si Arjit dan minta gambar die. Manalah tahu si Arjit nie kot-kot kelentong atau pon tak hensome.

Bila saye balik, saye pon terus buka e mail saye, si Arjit hantar kat saye sebanyak 2 gambar, satu muka die dan satu lagi gambar penuh die.Sudah pukul 6 petang. Yarna bergegas meninggalkan pejabat utk pulang ke rumah. Dia tdk mahu sampai di rumah selepas maghrib. Pantas dia menuruni anak tangga and menuju ke keretanya yang diparkir di bahagian basement. Kunci suis diputar and kereta mengaum kuat. Gear ditolak ke nombor satu and kereta mula bergerak. Yarna memberi tumpuan sepenuhnya ke jalan raya.

Dia tdk mahu apa-apa kemalangan menimpa dirinya. Mulutnya terkumat-kamit membaca doa. Di belakang kereta Yarna ada sebuah kereta lain mengekorinya. Penumpangnya dua orang lelaki, seorang cina and seorang india. Kedua lelaki ini sentiasa mengawasi pergerakan kereta Yarna. Mereka mengekori agak rapat supaya kereta Yarna di hadapan mereka tdk hilang dari pandangan. Sesampai di pintu pagar rumahnya Yarna memberhentikan kereta.

Pintu pagar di bukak and keretanya dipandu masuk ke bawah porch. Kereta yang mengekori tadii berhenti di seberang jalan rumah Yarna.

Kedua lelaki tadii datang mendekati Yarna semasa dia sedang menutup pintu pagar. Kedua lelaki yang bertubuh kekar itu menarik and mendorong Yarna dgn paksa masuk ke daalam rumah.

Tiada tetangga yang melihat keadaan ini. Sekarang dah jadi 50 ribu. Ibunya di kampung meminta wang darinya utk kenduri adik pompuan nyer. Ibunya ingin membuat kenduri besar-besaran. Malu kepada orang kampung jika kenduri hanye kecil. Ada anak kerja di bandar tentu banyak wang.

cerita seks melayu main batang besar

Adiknya yang hanye tau berpoya-poya itu telah tertangkap basah. Bagi menutup malu maka kedua remaja tersebut telah dinikahkan atas persetujuan kedua pihak.

Yarna geram dgn tingkah-laku adiknya tersebut. Akhirnya dia sendiri terbabit daalam hal ini. Kebetulan pada masa ibunya meminta duit darinya dia tdk mempunyai simpanan. Dia mengambil jalan singkat dgn mendapatkan pinjaman dari Fong. Dia bukan tdk tahu tindakan Fong kalau pinjaman tdk dijelaskan tetapi dia terpaksa meminjam atas desakan ibunya di kampung.

Cerita baik-baik. Tapi korang menghilang diri, kami kena cari. Bila kami datang boss suruh bawa pulang duit. Kalau kami tdk bawa pulang boss marah kami.

Kedua lelaki tersebut merangkul and menolak Yarna ke daalam bilik tidur. Mulutnya dipekup agar Yarna tdk menjerit.Posted by: walawei!! Halim singgah sebentar di rumah Salim, sepupunya yang tinggal di kampong. Ingin bertanyakan soal tanah yang ingin dijualnya. Namun setibanya dia di rumah Salim, hanya anak perempuannya yang tinggal. Nora, anak Salim yang ke 3, tinggal di rumah bersama 3 orang anaknya yang masih kecil sementara suaminya sedang bekerja sebagai pengawal keselamatan di sebuah pasaraya.

Pak Usu, masuklah. Ayah dengan mak keluar pergi jemputan kahwin. Petang nanti balik la dia orang. Pak Usu datang sorang-sorang je ke? Mak Usu kau tak mau ikut. Mana adik-adik kau yang lain? Ikut sekali ke? Pak Usu duduk dulu ye, Nora nak ke dapur jap. Mata Halim tak lepas memandang Nora. Punggungnya yang sendat berkain batik lusuh itu bergegar sewaktu melangkah pergi ke dapur.

Bontot itulah yang begitu digilainya suatu masa dahulu. Jika tidak kerana cintanya kepada kepada kekasihnya yang juga isterinya kini, boleh jadi dia dan Nora sudah menjadi suami isteri. Aku mendapat kerja sementara sebagai guru sandaran. Aku mengajar matematik di sebuah sekolah rendah. Di sekolah, aku meminati seorang guru yang mengajar subjek bahasa melayu. Kalsom namanya dan dia berumur dalam lingkungan 42 ketika itu.

Suaminya promoter dan pemandu van rokok. Mempunyai 2 orang anak. Cikgu Kalsom memiliki wajah yang cantik, hidungnya yang sedikit mancung itu menampilkan dirinya seperti seorang berdarah kacukan melayu-mamak. Kulitnya yang putih dan cerah itu memberikan pandangan yang menawan. Meskipun tubuhnya agak besar, maksud ku tidak gemuk, cuma besar dan tidak mempunyai shape yang menarik namun dia memiliki ciri-ciri yang ku geramkan.

Fuuhh.. isteri mengaku terlanjur main dua kali

Pehanya yang gebu dan betisnya yang membunting seringkali memberikan debaran di dada ku setiap kali aku memandangnya. Lebih-lebih lagi jika dia memakai pakaian favourite ku iaitu baju kurung hijau berkain satin kuning yang terbelah di hadapan, baju kurung satin putih dan baju kurung bunga-bunga hijau.

Wajahnya yang cantik itu juga seringkali menaikkan nafsu ku. Dengan tudungnya yang kemas membalut kepalanya, aku seringkali tewas melancap sendirian di bilik air sambil membayangkannya. Namun, ada satu lagi yang benar-benar membuatkan aku begitu teringin sekali untuk memiliki dirinya. Sesungguhnya cikgu Kalsom memang bertuah memiliki buah dada yang besar.

Buah dadanya seringkali mencuri tumpuan guru-guru lelaki dan aku tidak terkecuali. Sudah bergelen air mani aku bazirkan gara-gara keberahian ku kepadanya tidak dapat ditahan. Keinginan ku untuk memilikinya telah mendorong ku untuk menjadi lebih gentleman dan berani melakukan maksiat. Aku akhirnya menerima surat rasmi daripada JPA yang meminta aku memasuki kampus Intan bagi mengikuti kursus PTD untuk sesi pengambilan tahun hadapan.Nama saya Herji.

Tinggi cm dan berat badan saya lebih kurang 69 kg. Kulit saya gelap sikit, ala ala mamak sikit. Batang pelir saya bolehh tahan jugak saiznya, panjangnya ada la hampir hampir 7 inci dan ukurlilitnya ada la lebih kurang 3 inci. Untukk orang Asia, saya punya saiz tue kira canggih la jugak kan. Contoh kategori perempuan yg menjadi minat saya nii ialah salah seorang aktress Malaysia iaitu Rosnah Johari.

Selama ini saya memangg selalu sangat saya melancap smbil merenung gambar gambar Rosnah Johari dan berangankan adegan adegan seks saya dgn diorang.

cerita seks melayu main batang besar

Ok la, saya mahu menceritakan pengalaman saya lebih kurang 6 tahun yg lepas bersama dgn seorang janda cantik yg beranak dua dan berumur lebih kurang 35 tahun pada waktu itu. Saya panggilnya dgn nama Kak Lessa saja. Kak Lessa nii nampak bersopan bila keluar dari rumah dan tdk nampak langsung ciri ciri seorang yg gatal atau miang walaupun dia dahh lama menjanda.

Kak Lessa selalunya berbaju kurung dan bertudung bila keluar bekerja dan masih tetap bertudung pada waktu waktu biasa. Orangnya kurus dan tinggi, sama separas telinga saya. Kulitnya putih, halus dan gebu sekali. Tetek nya sederhana besar tettapi sentiasa kelihatan menonjol krn cara jalan Kak Lessa yg sedikit mendada. Pinggang janda gatal nii ramping dan jubur nya bulat montok dan sedikit tonggek. Wajahnya cantik tanpa ada sebintik jerawat pun, ada mirip mirip aktress idaman saya iaitu Rosnah Johari, itu yg buat saya syok sangat dapat berkenalan dgn Kak Lessa ni.

Kalau sesiapa yg tdk mengenali Kak Lessa pasti akan mengatakan yg Kak Lessa nii berusia dlamm lingkungan 20 an. Pandai sungguh Kak Lessa nii menjaga kecantikan tubuh badannya dan itulah yg buat saya cukup cukup stim setiap kali berjumpa dgn Kak Lessa.

Kak Lessa sudaah bercerai lebih kurang 2 tahun sewaktu saya baru mula mengenalinya. Kedua dua anaknya tinggal di kampung, dijaga oleh kedua orang tua Kak Lessa. Kak Lessa bekerja di sebuah bank di kawasan Subang Jaya. Kebetulan pula saya jugak tinggal menyewa sebuah bilik utama di sebuah rumah teres di kawasan Subang Jaya.

Jadi, senang la saya bertemu dgn Kak Lessa selalu.

Pompuan Dara Merasai Batang Besar Kisah Lucah

Selama perkenalan kami berdua, Kak Lessa cukup sporting dan mesra dgn saya. Pergaulan kami berdua kadangkala saya rasakan bagai sepasang kekasih, cume kami tdk pernah mengucapkan kata kata cinta saja.

Usik mengusik, cubit mencubit sudaah jadi perkara biasa bagi kami berdua, cume usikan usikan dan perbualan kami masih tetap terbatas lagii waktu itu. Saya pun sebenarnya takut takut jugak mahu bergurau lebih lebih, takut apa yg saya idam dan hajatkan daripada Kak Lessa nanti tdk kesampaian.

Kalau kami berdua menaiki motosikal saya, Kak Lessa pastinya akan memeluk saya ketika membonceng.Dipendek kan cite. Seperti yg dijanjikan. So saye bawak la kawan untukk menyedapkan hati saye nie saye takut gak kot kot dia nie macam mamat estet aje lepas aje saye parked kete saye kat depan hotel tue.

Saye dengaan kawan saye pon naik la hotel tue. Saye bell dia. So hajat hati tak mahu introduce diri masa awal sebab takut gak tak hensem so saye mahu pass kat kawan saye aje.

Pantat Ku Ditujah Batang Besar India Kisah Seks

So kawan saye lak. We all sembang jab saye dahh kasi signal kat member saye tue soh dia turun la tunggu kat mana mana. Ops mamat nie dahh kawin dahh. Malu la konon pirah tapi bila dahh mula kang naik biru kami di buatnya. So saye soh dia buka baju. Dia kata saye pandai urut ye la tue. Tak suka blowjob dia punya kayu ye la tue bannyak la korang punye cite.

Sah sah confirm cop sirim dia nie pembersih. Sampai la dia terbogel amboi terbogel lagik. Saye urut urut kat pangkal batang pelir dia yg kat lobang punggung dia tue.

Sebab saye ada belajar dari abah saye aku carik lubang cincin dia dari belakang abah saye kata lagii senang carik dari belakang. Ada lendir. Mata mak berpinar sekejab nyah apa tak nya. Saye tengok mata dia die senyum aje kat saye.

Kat situ angin lagii kuat tapi tak ribut topan akak malas dengaan adik adik yg tak reti bahsa nie hehehhee. Saye terperasan. Selari dengaan batang pelir dia yg panjang tue.

Bohsia Urut Batang Pelir Besar India Seks Malaysia

Sape sape mahu berurut dengaan mak. RM aje. RM tue sebab mahu beli baju mahu melaram. Sorry nyah nie kan cite satira. Tak ada lembik lembik dahh.

cerita seks melayu main batang besar

Saye tengok dia macam mahu juling dahh bila saye buat macam tue. Sikit demi sikit saye main dengaan lidah saye kat kepala batang pelir dia. Suara tertahan tahan. Jari saye terus main kat puting dia. Bawak lidah saye kat antara pangkal batang dan lubang punggung dia.Toggle navigation Kisah Seks Melayu.

Faraj Sepupu Dihayun Batang Besar Cerita melayu lucah aku ni pada masa kami sekeluarga pulang ke kampung.

Tapi kedua dua bilik itu berkongsi satu bilik air, yg bolehh dimasuk dari kedua dua bilik. Ketika itu aku terasa handak membuang air, tapi aku tahan sehingga siap membasuh. Aku terpaksa merapatkan kaki sambill kedua dua tangan berada dicelah kangkang bagi mengelakkan daripada terkencing. Sebelum sempat keluar, dia menoleh and terlihat aku sdg menahan daripada terkencing.

Dia baru jer lepas habis mandi and hanye bertuala. Tetapi pada masa itu aku tdk mempunyai pilihan lagie kerana jika aku terus tahan, aku rasa pasti akan terlepas jugak. Aku terus bercangkung di mangkuk tandas. Garim yg tadi memerhati datang ke arah aku yg sdg bercangkung, lalu membongkokkan badannya sambill tersengih. Kini bahagian sulitku telah terdedah. Garim teris membeliakkan matanya memerhatikan aku membuang air sambill terkangkang luas.

Aku dapat lihat melalui tualanya batang butuh besar nya menegang. Aku cuba meminta, tapi dia tdk memberikannya semula kepada saye. Garim tersenyum. Aku merayu berkali kali, tapi Garim mengugut kalau aku tdk buat apa yg dia nak, dia akan keluar bersama seluar saye. Akhirnya aku bertelanjang bulat tanpa seurat benang pun dihadapan Garim. Garim mengugut dia akan membuka pintu ke bilik lelaki jika aku tdk mengikut cakapnya. Akhirnya aku bersetuju utk ikut apa jer yg Garim nak, dengan syarat Garim berjanji utk pulangkan pakaian aku and merahsiakan perkara itu.

Garim bersetuju and terus mengambil kesempatan ke atas diri aku utk memuaskan nafsunya. Mula mula dia menyuruh aku berdiri mengangkang, sambill dia mengusap and menjolok jolok bahagian sulit saye.

Dlm keadaan tdk rela, badan aku menjadi semakin panas. Stlah agak lama, aku berasa seperti melepaskan satu babanan besar and merasakan satu kepuasan yg amat. Aku cuba menghalang, tetaapi terasa agak lemah ketika itu. Garim tanpa berlengah lengah memasukkan batang butuh nya ke dalam.King Mapoora (7) Scratched 1. Slalom (4) Scratched 2. Fontein Flyer (10) Scratched 14. Poolside Hamilton (4) 13. Moonlight Ruby (3) 9. She's Not Wanted (2) 2.

Miss Procyon (6) 1. Princess Anacheeva (11) Scratched 2. Press Release (1) 1. Stella Ardens (8) 11. Saint Helena (14) 8. Ticket to Fly (1) 7. Komachi Force (9) 1. Golden Words (13) 8. Pay the Ones (6) 2. Emerald Ice (7) 5. Upper House (5) 3. Magic Word (5) 2. Ticked Off (11) 8. Loyal Toast (10) 1. Miss Liffey (7) 3.